Framsida » Bizz & Kort

Bizz & Kort

Færgen Bizz och Færgen Kort

Reser du ofta med Færgen på en av våra rutter i  Danmark, kan vi erbjuda fördelaktiga avtal, där du reser till rabatterade priser! Som avtalskund med en Færgen Bizz eller med ett Færgen Kort uppnår du en rad fördelar på rutterne med BornholmerFærgen (Ystad-Rönne och Köge-Rönne), FanøFærgen (Esbjerg-Fanö), LangelandsFærgen (Spodsbjerg-Tårs) och SamsøFærgen (Kalundborg-Ballen):
  • Enkel online anmälan* med din brobizz eller få en ny bizz från Færgen (*Online anmälan erbjuds inte till alla avtalstyper.)
  • Smidig och bekväm incheckning
  • Enkel administration av ditt avtal via MinFärja

Færgen Bizz – till dig och din bil

Med en Færgen Bizz i framrutan är du på rätt väg till och från Bornholm, Fanö, Langeland och Samsö. Anmäl dig till den rutt du oftast reser på och använd bizzen på Færgens övriga rutter där det finns bizz-avtal. Med en Færgen Bizz får du en rad fördelar som t.ex. online biljettbeställning, enkel administration av ditt avtal via MinFärja och möjlighet för att anmäla dig till det avtal som passar till ditt behov. Läs mer om möjligheterna, se priser och anmäl dig härunder:
Færgen Bizz BornholmerFærgen (på danska)


Færgen Kort – till gående med BornholmerFærgen

Reser du med BornholmerFærgen är det en fördel att bli avtalskund med Færgen Kort. Med ett Færgen Kort i handen reser du till rabatterede priser, kommer smidigt genom incheckningsautomaterne, enkel och överskådlig online biljetbeställning och enkel administration av ditt avtal via MinFärja.
Færgen Kort BornholmerFærgen (på danska)


Det hette det förr

Færgen Kort och Færgen Bizz var tidigare kända som “Bornholmerbizz” och “Bornholmerkort” vid BornholmerFærgen. Vid FanøFærgen, LangelandsFærgen och SamsøFærgen kallade vi det för “Trafikbizz”. Från 2012 önskade vi i Færgen att våra avtals-produkter skulle kunna kännas igen på tvärs av rutterna – därför kallar vi det nu för Færgen Bizz och Færgen Kort.

Hemsidan använder cookies för att möjliggöra biljettbokning, statistik och marknadsföring | Läs mer