BornholmerFærgen – färja till Bornholm

Beställ biljett till BornholmerFærgen, Ystad-Rönne, Köge-Rönne och Sassnitz-Rönne.
Se turlistapriser och uppdaterad trafikinformation.

Res med BornholmerFærgen till Bornholm

Besök vackra Bornholm med BornholmerFærgen och upplev Danmarks unika pärla i Östersjön. Oavsett om du kallar den solskensön eller klippön, så erbjuder Bornholm massor av unika upplevelser. BornholmerFærgen tar dig till en unik natur, massor av spännande kultur, välsmakande gastronomi och roliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Färja från Ystad, Köge eller Sassnitz till Rönne, Bornholm

BornholmerFærgens färjor seglar mellan Rönne på Bornholm och Ystad i Sverige. Överfarten från Ystad tar 1 timme och 20 minuter.

Från Köpenhamn till Rönne med buss eller tåg

Res med Bornholmerbussen, Rute 700 eller DSB InterCity Bornholm på rutten Köpenhamn-Rönne via Ystad på ca. tre timmar. Överfarten från Ystad till Rönne sker med snabbfärja på 1 timme och 20 minuter.

Använd BornholmerFærgen till fots, på cykel och i bil

Oavsett om du reser med bil, cykel eller till fots, har du möjlighet att ta dig till Bornholm. Reser du till fots går det både buss och tåg till och från BornholmerFærgens terminal i Ystad. BornholmerFærgens färja sörjer för den avslutande transporten. Vill du resa med din bil kan du ta färjan från Ystad.

Færgen Bizz och Færgen Kort till BornholmerFærgen

Reser du ofta till och från Bornholm, så kan det vara en fördel för dig att bli avtalskund med Færgen Bizz och ett Færgen Kort. Færgen Bizz är till dig som reser i bil eller på motorcykel, och Færgen Kort är till för dig som reser som gående passagerare med BornholmerFærgen, Bornholmerbussen och DSB InterCity Bornholm.

Läs mer om Færgen Bizz och Færgen Kort (på danska).

Hemsidan använder cookies för att möjliggöra biljettbokning, statistik och marknadsföring | Läs mer